Fick en fråga angående...

Hur ofta man ska dusha håret?Folk som har fettigt hår dushar håret ofta. Dom tror att det bli rent,Ja det blir rent för stunden men blir fettigare snabbare. Håret består utav naturlig fett som håret och hårbotten behöver. Exakt som öron vax näs hår etc. Det är naturligt och vi BEHÖVER DET!

Att folk går och dushar ofta är en BIG NO NO för ni gör det bara värre för er själva. Kallar detta problem för
DUSCH NARKOMAN .Ju mer ni dushar så tar ni bort mer o mer utav de naturliga fettet och oljorna och det gör så att huden och håret reagerar kraftigt och utsöndrar en massa onödiga fetter som tillslut bildar en fett klump i håret. Det är det ni kallar ''fettigt hår'' 

En annan grejj som kommer med på köpet av att dusha mycket är att man torkar ut håret och huden. Vattnet torkar ut hudens lager eftersom den tar bort fukten. Och när man andvänder en massa schampoo som innehåller alchohol försämras det ännu mer.  Det slutar med att man får mjäll och kan senare slå mot eksem och en massa andra sjukdommar.

 

Tro det eller ej,detta är på riktigt. Psoriasis heter denna sjukdom! Har faktist många sånna kunder och det är så synd. Många gammla. Har hänt att man kammar och kommer åt ett sår,slutar med att det forsar ut en massa blod från hårbotten. Ush!


Så med denna lilla info som ni fick vill jag säga att hellre att ni dushar håret sällan! Det är ni själva som måste intala er att håret behöver ej tvättas tillslut blir det en vana. Håret kommer tacka er!  Ingen som går och luktar på erat hår eller ska kolla från nära håll haha. Sät upp i en toffs så slipper ni få det så ''synligt'' Dusha håret max 1-2 ggr i Veckan. Låter äckligt men det är inte det!

KOMIHÅG ANDVÄND EN MASSA INPACKNING!

Om ni ska börja med detta nu och redan är DUSCH NARKOMANER så kommer det vara jobbigt i början. Men håll ut så blir håret och huden van. Ni kommer märka att det inte blir lika fettigt snabbt och ni kommer märka att nu får en massa lyster tillbaka!


With this said,Good Luck!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0